Ga verder naar de inhoud

Hooiruif

Onze op maat gemaakte hooiruif in gegalvaniseerd staal, compleet met een geïntegreerde voederbak en dakafsluiting. Bij dit projectje werden alle wensen van de klant vervuld!

Your wish is our command

De hooiruif is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klant, waarbij functionaliteit en efficiëntie centraal staan. Naast een dak dat het hooi beschermt tegen de weersinvloeden, is er ook een geïntegreerde voederbak toegevoegd om bij te voederen. Hierbij werden gaten voorzien voor de afvoer van water.

Onze toegewijde vakmensen hebben deze constructie met uiterste precisie en vakmanschap in ons eigen atelier gelast. Met behulp van de CNC plasmasnijder zijn de platen op maat gesneden, wat resulteert in nauwkeurige pasvormen en een hoogwaardige afwerking.

Om de duurzaamheid en corrosiebestendigheid van de hooiruif te waarborgen, hebben we de constructie laten galvaniseren. Hierbij wordt een beschermende zinklaag aangebracht die de constructie jarenlang beschermt tegen de elementen.

Ook interessant

Vuurschaal in cortenstaal - Bierglas

Metaleuven NV

Het idee speelde om een vuurkorf te maken in de vorm van een bierglas. Buiten het maken van een aangenaam vuurtje is deze vuurkorf als ornament in de tuin een echte eye-catcher. Deze vuurkorf kan u zo bij ons bestellen.

Gelijkaardig project

Burger King

Portus Construction Services

Onze vakmensen ontwierpen de stalen fundamenten voor een aantal wegrestaurants van de fastfoodketen Burger King. Een cruciale taak om een mooi eindresultaat te bekomen.

Alle realisaties bekijken