Ga verder naar de inhoud

Over ons

Het Metaleuven IJzermagazijn is de speciaalzaak in staalproducten sinds 1961. Al meer dan 60 jaar streven we naar kwaliteit in materiaal en een vlotte service voor onze klanten.

Onze geschiedenis

Metaleuven, opgericht in 1961, vestigde zich oorspronkelijk aan de Vaartstraat in Leuven. Verhuisd omwille van groot succes naar de Aarschotsesteenweg, maar de essentie bleef dezelfde. Een grote voorraad staalproducten en goede service typeren zo al generaties lang ons IJzermagazijn.

Vandaag verwerken onze vakmensen allerlei soorten staalprojecten en zorgen we voor een veilige levering tot op jouw werf.

Ons team achter de schermen

Onze calculators

Onze calculatiedienst telt 2 ervaren collega's die voornamelijk de grote bouwprojecten uitrekenen en voorbereiden. Zij werken samen met onze lascoördinator die op z'n beurt alle laswerken grondig inspecteert zodat alles volgens de geldende regels gemaakt wordt.

Onze vakmensen

Ruime ervaring en brede kennis typeren onze lassers. Ze gaan voornamelijk zelfstandig te werk, onder het toeziende oog van onze lascoördinator. Gezien de hoge eisen in onze sector worden er geregeld bijscholingen georganiseerd.

De andere bewerkingen worden met specifieke machines gemaakt door zéér ervaren machine-operatoren.

Aan de balie

Aan onze balie zitten 3 medewerkers om jou vlot van dienst te zijn met vragen en bestellingen.

Maak een afspraak bij onze collega's van de balie.

Onze locatie

Je kan ons vinden op:
Aarschotsesteenweg 106
3012 Wilsele

Onze site telt ruim 16.000m² waar een team van 25 gedreven vakmensen dagelijks aan het werk zijn.

Het IJzermagazijn is voorzien van een atelier (uitgerust met alle benodigde toestellen om staal te bewerken) en een ruime opslagplaats met allerlei staalproducten.

Start je eigen bouwproject

Klaar om je (ver)bouwplannen te realiseren? Neem dan contact op met ons team om een vlotte samenwerking op te starten.