Ga verder naar de inhoud

Vuurkorven in cortenstaal - Bierglas

Gemaakt van robuust cortenstaal, is deze vuurkorf niet alleen functioneel maar ook een echte eyecatcher. Met zijn unieke vorm en stoere uitstraling zorgt deze vuurkorf voor een gezellige sfeer in de tuin. Samen met vrienden of familie genieten van een koud biertje en de knisperende vlammen, wat wil je nog meer? Of je nu een zomeravond doorbrengt in de tuin of de herfst gezellig inluidt, deze vuurkorf zorgt voor de perfecte ambiance. Dus pak je biertje erbij en laat de warmte van deze bierglasvormige vuurkorf je avond opwarmen. Proost!

Deze vuurkorf kan u zo bestellen.

Ook interessant

Burger King

Portus Construction Services

Onze vakmensen ontwierpen de stalen fundamenten voor een aantal wegrestaurants van de fastfoodketen Burger King. Een cruciale taak om een mooi eindresultaat te bekomen.

Gelijkaardig project

Brievenbus met plantenbak

Dalcq P.

Onze klant wilde een op maat gemaakte bloembak, maar na overleg hebben we er een brievenbus aan toegevoegd. Het resultaat was verbluffend: een prachtige brievenbus met aangrenzende bloembak van duurzaam cortenstaal. Als u ook op zoek bent naar een op maat gemaakte brievenbus of bloembak, neem dan contact met ons op!

Alle realisaties bekijken