Ga verder naar de inhoud

Bok voor natuursteen

Wij zijn verheugd om onze technische expertise met u te delen betreffende onze op maat gemaakte stalen bokken voor het vervoer en de opslag van natuursteen. Bij de productie van de naamplaatjes hebben we gebruik gemaakt van de plasma CNC-snijtechnologie.

Het ontwerp werd opgemaakt in Tekla Structures, een geavanceerd modelleringsprogramma dat een 3D model opmaakt.

Bij Metaleuven hechten we veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Daarom worden al onze werkzaamheden uitgevoerd door gecertificeerde lassers, die ervoor zorgen dat alle lasverbindingen aan de hoogste normen voldoet. Bovendien wordt ons productieproces nauwlettend gecontroleerd door onze ervaren lascoördinator, die toezicht houdt op de kwaliteit en consistentie van de laswerken.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige en geavanceerde oplossingen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en uitstekende service.

Ook interessant

Vuurschaal in cortenstaal - Bierglas

Metaleuven NV

Het idee speelde om een vuurkorf te maken in de vorm van een bierglas. Buiten het maken van een aangenaam vuurtje is deze vuurkorf als ornament in de tuin een echte eye-catcher. Deze vuurkorf kan u zo bij ons bestellen.

Gelijkaardig project

Burger King

Portus Construction Services

Onze vakmensen ontwierpen de stalen fundamenten voor een aantal wegrestaurants van de fastfoodketen Burger King. Een cruciale taak om een mooi eindresultaat te bekomen.

Alle realisaties bekijken