Ga verder naar de inhoud

Realisaties

Met trots zetten we enkele uitdagende constructies en staalprojecten in de kijker. Maak kennis met enkele cases en ontdek zelf ons vakmanschap.

Brievenbus met plantenbak

Dalcq P.

Onze klant wilde een op maat gemaakte bloembak, maar na overleg hebben we er een brievenbus aan toegevoegd. Het resultaat was verbluffend: een prachtige brievenbus met aangrenzende bloembak van duurzaam cortenstaal. Als u ook op zoek bent naar een op maat gemaakte brievenbus of bloembak, neem dan contact met ons op!

Trap en balkon

ISF Waterloo

Deze stalen constructie hebben we ontworpen en vervaardigd voor een klant. Na het uitvoeren van een opmeting ter plaatse hebben we de tekeningen en werkhuistekeningen gemaakt, waarna we de hele constructie in ons atelier hebben vervaardigd. Na het thermisch verzinken hebben we de constructie bij de klant geleverd, waar deze met onze plannen in elkaar is gezet. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van het project.

Portiek in cortenstaal

Orthovos BV

Deze klant was op zoek naar een geschikte partner voor het bouwen van een inkomportiek in cortenstaal. Een structuur met vierkante buisprofielen werd in eigen atelier gelast voor de bevestiging van de platen. Op de platen werden letters gemonteerd die zeer goed tot hun recht komen en sterk opvallen in de omgeving.

Keukens De Abdij

Botech

Onze ervaren lassers hebben voor Botech een duurzame en robuuste stalen constructie vervaardigd. Deze constructie is afgewerkt in roestwerende verf en alle onderdelen zijn op maat gemaakt en samengesteld in ons eigen atelier.

We leveren alle benodigde bouten en moeren samen met het staal op de werf, zodat uw team de constructie snel en efficiënt kan monteren.

Engin akyurt ec1d Sume Us M unsplash

Bekijk onze ijzersterke producten

Het Metaleuven IJzermagazijn heeft een ruim gamma aan metaalproducten op voorraad.

Constructie-, beton- en roestvrijstaal. Gas, aluminium en andere bouwmaterialen. Je noemt het, ons magazijn heeft het.